Катарина Джонсън-Томпсън не си губи времето в Австралия. След като

...
Катарина Джонсън-Томпсън не си губи времето в Австралия. След като
Коментари Харесай

Джонсън-Томпсън се наслаждава на Австралия

Катарина Джонсън-Томпсън не си губи времето в Австралия. След като по-рано през месеца завоюва купата в седмобоя на Игрите на Британската общественост в Голд Коуст, британската атлетка реши да си направи къса и изцяло заслужена отмора в Австралия. Едно от първите места, които посети Джонсън-Томпсън, след края на Игрите беше считания за най-красивия локален плаж Байрън Бей в Нов Южен Уелс. Там международната шампионка в петобоя от Бирмингам 2018 кара каяк.

A post shared by Katarina Johnson-Thompson (@johnsonthompson) on Apr 20, 2018 at 1:00am PDT
Сега Джонсън-Томпсън е в Сидни, откъдето разгласява превъзходна фотография в профила си в Instagram. Атлетката осведоми своите почитатели, че това е първата й заран в Сидни. Очакваме с неспокойствие идващите снимки на Джонсън-Томпсън от престоя в Австралия.

A post shared by Katarina Johnson-Thompson (@johnsonthompson) on Apr 17, 2018 at 3:34am PDT
Английската атлетка несъмнено си заслужи тази отмора, откакто съумя да победи с купата в седмобоя с травма във втория ден. Тя обаче бързо ще би трябвало да влиза в темп за идващите надпревари, защото през лятото си е сложила амбициозната цел да завоюва и европейската купа в седмобоя в Берлин.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР