Катар наложи строги правила относно облеклото за Световната купа. Посетителите

...
Катар наложи строги правила относно облеклото за Световната купа. Посетителите
Коментари Харесай

Сексапилната фенка на Хърватия, която всички футболни фенове зяпат

Катар наложи строги правила по отношение на облеклото за Световната купа. Посетителите са посъветвани да покриват раменете си и да заобикалят къси поли. Има високи санкции и даже затвор за почитателите, които показват телата си.
 Мондиал 2022, милиардите, които са изхарчени за него и какъв ще бъде наградният фонд на шампионата
Милиардите, които Мондиал 2022 е коствал на Катар

За какво са били изхарчени и какъв ще бъде наградният фонд

Хърватката Ивана Нол обаче взема решение да рискува, като наруши разпоредбите неведнъж. На мача сред Хърватия и Япония тя се появи в много предизвикателно облекло, което накара футболните ентусиасти (и не само) дни наред да приказват за нея. 

Бившата мис Хърватия се погрижи всички погледи да бъдат ориентирани към нея с привличащ вниманието провокативен тоалет, до момента в който поддържаше страната си на Световното състезание в Катар преди броени дни.

Моделът и дизайнер, на 30 година, привлече вниманието с къс топ с надълбоко деколте в алено и бяло (цветовете на националния тим на страната ѝ), които комбинира със синя дънкова мини пола и високи ботуши.

Извън стадиона на Ал Джануб, хубавицата приказва пред телевизионни екипи, показвайки поддръжката си за своята страна. В профила си в Instagram Нол сподели серия от блестящи снимки със своите 1.3 милиона почитатели.

Според Daily Mail Нол е оповестена за най-сексапилната фенка на Световното състезание, откакто преди това се появиха нейни секси фотоси, на които се вижда по какъв начин се разхожда из Катар с бански костюм, нарушавайки няколко локални правила. 

Коментирайки евентуалния културен конфликт, Нол споделя: " Първо си мислех, че в случай че Световното състезание се организира там (Катар), сигурно ще ни разрешат всичко, с цел да го създадем комфортно за всички почитатели без никакви ограничавания. Тогава чух за разпоредбите и бях шокирана. Дрескодът не разрешава проявлението на плещи, колене, стомах и всичко останало и аз си споделих: " О, Боже, даже нямам облекла, които да покрият всичко това. "

" Бях супер ядосана, тъй като в случай че не съм мюсюлманка и в случай че ние в Европа почитаме хиджаб и никаб, мисля, че те също би трябвало да почитат нашия метод на живот, нашата вяра. В последна сметка аз нося рокли, бикини, тъй като съм католичка от Хърватия, която е тук поради Световната купа ", продължава хърватката.

Моделът прибавя още, че когато е пристигнала  е била изненадана, че катарците не основават проблеми с обличането, позволяват на гостите да носите всичко, което желаят - с изключение на в държавни здания, което съгласно нея в последна сметка е отлично.

На въпрос дали счита, че има някакъв риск да бъде задържана, Нол споделя: " Никога не се опасявам от нещо сходно ".
 Мондиал 2022,
Защо всички се смеят на Оливие Жиру и Килиан Мбапе

Сцена като от сантиментален филм

Моделът влезе в заглавията през 2018 година с избора си на тоалети на Световното състезание в Русия. По всичко проличава, че хърватката обича да притегля вниманието, без значение в коя точка на света се намира. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР