Каталуня има нужда от помощта на цялата демократична общност! Мадрид

...
Каталуня има нужда от помощта на цялата демократична общност! Мадрид
Коментари Харесай

От Мадрид готвят гражданска война!

Каталуня има потребност от помощта на цялата демократична общественост! Мадрид готви принуждение в доста по-неимоверни мащаби, от това, на което светът стана очевидец в неделя! Това приканват всички, вярващи в демократичното си право на обективен избор.

Ето какво споделят още те:

Трябва да се спре неофранкистката експанзия, принуждение и операция на международната и европейска демократична общественост, на личното манипулирано население!

Към Барселона пътуват анулирани цивилни влакове, които са претъпкани със секретни служби, загадка полиция и още полиция - желаят да предизвикат вълнения, с цел да разрешат насилието. От Мадрид готвят революция!

Хора от Барселона се обадиха в ПИК и обявиха, че сега те се събират на площад "Университет ". "Настроението е празнично. Хората са спокойни. Но другари, които не са тук, ни споделиха, че се събират фашистки групировки и идват насам.

Готови са да убиват! ", съобщи по телефона Тони Борисова, българка, която от години живее в Барселона и е приела за персонална идеята "Независимост на Каталуния ".

ВИДЕО!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР