Катаклизми ще има по цял свят, а в Русия друг

...
Катаклизми ще има по цял свят, а в Русия друг
Коментари Харесай

Вижте предсказанието на Ванга за 2024-та! Огромен метеорит ще породи гигантска вълна

Катаклизми ще има по целия свят, а в Русия различен Владимир ще наследи Путин, пророкувала тя

Огромен астероид ще падне в Тихия океан и ще породи гигантска вълна, която ще опустоши всички обитаеми места по бреговата линия в няколко страни. Това е едно от нещата, които ще се се случат през 2024 година, написа. 

Руското електронно издание цитира българската пророчица Ванга, само че отбелязва, че не постоянно прогнозите й са напълно точни и напомня, че тя предсказала съществени промени в някогашния Съветски съюз през 1979 година, само че вместо това едвам шест години по-късно пристигнал на власт като общоприет секретар на Комунистическа партия на Съветския съюз Михаил Горбачов и в действителност всичко се изменило. 

Ванга планувала за следващата година, че в Русия ще се появи нов водач, който ще се споделя също Владимир и ще е не по-малко съдбоносен от Путин. Според нея името му означавало държател  на света, от което се подразбирало, че щял да поеме кормилото на новия свят, написа съветското издание. То напомня и друго предсказване на пророчицата от Петрич. Тя говорила за въоръжен спор през 2020-2023 година, при който щели да загинат доста хора. Сега към този момент е ясно защо става въпрос. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР