Катаджиите масово дебнат за нарушители, скрити в храсти, на тротоари,

...
Катаджиите масово дебнат за нарушители, скрити в храсти, на тротоари,
Коментари Харесай

Отмъщението на шофьорите - „I see you КАТ“, набира скорост! Изтипосват къде и как дебнат полицаите

Катаджиите всеобщо дебнат за извършители, скрити в шубраци, на тротоари, сред коли на паркинги и велоалеи. Само за седмица водачите са снимали над 20 патрулки в Пловдив и региона, които наблюдават дали се наблюдават разпоредбите за придвижване, до момента в който самите те ги газят. На 9 юли бе призната смяна в Закона за придвижване по пътищата, с която отпада задължението на служителите на реда да поставят знака, предупреждаващ, че следва надзор на скоростта. Новият текст гласи, че органите на реда са длъжни да правят инспекции „ по безвреден метод, осигуряващ нужната видимост “. Независимо от него обаче, униформените дебнат за джигити скрито, паркирайки полицейските коли под големи дървета, в шубраци и сред спрели коли на паркинги и тротоари.

С отпадането на предупредителния знак водачите се съюзиха против КАТ и започнаха да споделят информация във Facebook къде има ченгета, с цел да се предпазят от санкции. „ I see you КАТ “ в обществената мрежа водачите качват фотоси на, по техни думи, „ Нагли куки, които се крият като мишки “. Най-честото нарушаване на ченгетата е да дебнат от бялата патрулка с надпис „ Полиция “ в храстите, написа в.„ Телеграф “.

Само от Пловдив за седмица във Facebook са били изтипосани близо 10 такива коли на КАТ от водачите. На второ място измежду хитростите на органите на реда е да оставят патрулката сред паркираните коли на тротоара, тъй че да не се вижда от водачите. Има измежду ченгетата и екип от двама, сниман да дебне, до момента в който патрулката е на велоалея. „ Добре де…ако ми създадат качествена фотография или видеоклип, дали в случай че ида в КАТ и има дава записаното, ще ги глобят? “, питат всеобщо потребителите в обществената мрежа.

Останалата част от членовете на групата насочат голям брой обиди, псувни и закани към униформените, които ги наблюдават против разпоредбите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР