КАТ и ОП Организация и контрол на транспорта“ умуват как

...
КАТ и ОП Организация и контрол на транспорта“ умуват как
Коментари Харесай

КАТ и ОКТ се срещат с кмета, умуват как да облекчат тежкия трафик при ремонтите в Пловдив

КАТ и Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “ умуват по какъв начин да бъде омекотен кошмарния трафик в Пловдив при синхронното пускане на редица огромни планове в града. Среща през днешния ден ще се организира сред Здравко Димитров, зам.-министърът на превоза Красимир Папукчийски и представители на НКЖИ. Това разгласи градоначалникът по време на първа копка на дълго чаканата детска ясла в кв. „ Съдийски “.
Прочетете още
„ Проведохме градивен диалог с министерството и институциите. Разликата с предходното държавно управление е голяма. Някои си мислеха, че са министри, но разхождаха единствено костюмите “, вметна Димитров.

Припомняме, че в последните седмици трафикът в Пловдив е призрачен, а причина за тапите са точно ремонтите, които Общината започва по едно и също време.

Кметът добави, че на срещата ще бъдат разисквани елементи към реализирането на идните инфраструктурните планове на Пловдив – пробива под гарата, градска железница и Бетонния мост.

Той добави, че планът за Бетонния мост е към този момент подготвен и напомни, че първата копка на пробива под Водната палата ще се състоя в края на септември месец.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР