Кастингът за новия сезон на InstaQueen събра над 10 000

...
Кастингът за новия сезон на InstaQueen събра над 10 000
Коментари Харесай

6 красавици с лична кауза се впускат в звездното предизвикателство на InstaQueen

Кастингът за новия сезон на InstaQueen събра над 10 000 кандидатки за короната и този път персонажите им са доста по-разнообразни. Габриела, Ирина, Кристалина, Мария, Михаела и Стиляна устремено се впускат в конкуренцията за влиятелната Instagram купа. Какви са персоналните истории на шестте участнички и какво е първото предизвикателство, което Мегз приготвя за тях, вижте първо във.

Тази година водещата на блестящото уеб риалити Миглена Каканашева – Мегз дава обещание да бъде доста по-взискателна към претендентките за короната. Дизайнерката, звездните ѝ съветници и Megz Angels – нежната Бояна, колоритната ЕVA, победителката от първи сезон – Ивомила, грациозната Биляна Лазарова, Галя Димитрова и най-новото попълнение в екипа – Лина Роскин, ще изберат коя от участничките заслужава да бъде кралицата на Instagram.
 Кралица на Instagram NOVA
„ Изключително ми е прелестно, че се завръщаме с нов, втори сезон. Истински съм разчувствана и имам големи упования! Tова е сезонът на персоналните истории и борби, посредством които нашите девойки ще накарат феновете да се припознаят в тях “, споделя Миглена Каканашева.

Първото предизвикателство на водещата в шоуто цели да опознае претендентките, съдейки по техния педикюр. Кои са девойките, които без боязън се впускат в предизвикването?-->

Кристалина приключва езикова гимназия с френски и британски и е професионален авто дрифт-състезател, Ирина е последовател на естествената хубост, Мария се дефинира се като положителен, сияен и упорит човек. Най-трудната борба в живота ѝ е тази с булимията . Стиляна е студентка по маркетинг във Великотърновския университет, Габриела учи право в Софийския университет – перфекционист и постоянно желае да покаже най-хубавото от себе си. Михаела пък е всестранно развита персона – учи инженерен дизайн и е републикански първенец по фрийстайл сноуборд.

Какво споделя педикюрът на претендентките за тях самите? Какви са идващите провокации, които чакат шестте девойки? Отговорите на тези и доста други въпроси ще видите в пилотния епизод на новото уеб риалити във.

Успоредно със сериите почитателите ще могат да наблюдават и ежедневните инциденти на новите най-популярни девойки в истории и изявления в формалния профил на шоуто в и.

Не пропускайте всеки вторник и петък във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР