Каспер Рууд се класира за полуфиналите на тенис турнира на

...
Каспер Рууд се класира за полуфиналите на тенис турнира на
Коментари Харесай

Рууд детронира Баес и стигна 1/2-финалите в Ещорил

Каспер Рууд се класира за полуфиналите на тенис шампионата на клей в Ещорил, Португалия, откакто разруши настоящия първенец Себастиан Баес от Аржентина с 6:3, 6:0 за към един час и 20 минути игра.

Поставеният под номер 1 в схемата норвежец стигна до гръмката победа против южноамериканеца, откакто на старта на срещата двамата си размениха по един пробив. Рууд дочака своя момент в осмия гейм на частта, в който проби, а по-късно се оправи на личен сервис, с цел да поведе в резултата. Вторият сет стартира с брейк за скандинавеца, който оползотвори третата си опция, а по-късно отрази четири на свое подаване и това като че ли тотално обезкуражи Баес. Шампионът от предходната година не взе гейм до края на мача и по този начин се елементарни с присъединяване си в шампионата.

В последните четири Рууд ще играе с французина Кентен Алис, който отстрани Доминик Тийм след чист триумф. В другия конфликт от 1/2-финалите един против различен ще се изправят Марко Чекинато от Италия и сърбинът Миомир Кецманович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР