Каспър Рууд бележи феноменален прогрес в последната година и изглежда,

...
Каспър Рууд бележи феноменален прогрес в последната година и изглежда,
Коментари Харесай

Рууд след успеха над Зверев: Показах, че не съм просто един клей специалист

Каспър Рууд бележи свръхестествен напредък в последната година и наподобява, че няма никакво желание да стопира, задоволявайки се с краткотрайно наличие в елита. Норвежецът завоюва цели пет трофеи през 2021-ра и наподобява преодолял контузията си, която му създаваше проблеми през последните седмици, тъй като демонстрира тенис от най-високо качество на Мастърса в Маями и справедливо продължи към етапа на финалната четворка, отстранявайки втория подложен Александър Зверев, а ето и по какъв начин самият скандинавец одобри развръзката от дуела:

Усещането е ужасно и успеха значи доста за мен. Това е първият ми Мастърс полуфинал на твърди кортове и потвърдих на всички, че не съм просто един клей експерт и не преставам да развъртвам играта си. Щастлив съм да реализира този резултат точно в Маями, тъй като е отлично място и се усещах чудесно по време на тренировките тук през последните две седмици, което изцяло се придвижи в моето показване на шампионата. Разбира се, нямам предпочитание да спирам дотук. Днес срещнах най-сериозното си тестване до момента, а в петък следва още едно съществено предизвикателство. Надявам се да употребявам опита, който имам от предходните си провали в тази фаза на същото равнище и най-сетне да се класирам за дебютен край.

Определено съм виждал Саша да играе доста по-добър тенис от през днешния ден, тъй че се възползвах от неговите съмнения. Бях съсредоточен през цялото и демонстрирах своята най-силна игра. Имах прочут спад във втория сет, защото се появи проблем с превръзката върху крайници ми. Знам, че звучи неуместно, единствено че не спираше да се плъзга и изпитвам проблем да се движа по корта. Впоследствие отделиха време да я слага отначало, само че не изгубих фокус и сервирах доста добре в решителния сет, като това беше от основно значение за триумфа. Определено мога да благодаря на началния си удар за тази победа - призна международният номер осем.

Източник: ATP

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР