Късо, черно кожено, с най-различни надписи в черно и бяло,

...
Късо, черно кожено, с най-различни надписи в черно и бяло,
Коментари Харесай

Как да си „направите“ сами яке за близо 2000 лева

Късо, черно кожено, с най-различни надписи в черно и бяло, дело на един от най-великите модерни дизайнери - Карл Лагерфелд в колаборация със супермодела Кая. Как да се сдобиете с яке за 995 евро?! Ами... направете си го сами! Как става това демонстрира влогърката Наталия в новото си видео от канала.

Ето какво ви е належащо:

- Кожено яке - може да е от минал сезон или в случай че нямате остаряло, разровете се за ново на налична цена
- бои за кожа - в червен и бял цвят, всяка от тях коства 6-7 лв.. 
- плоски четки за нанасяне на боите, както и тиксо, с цел да сте по-прецизни в детайлите

А в този момент към самата направа на якето:

Като начало огледайте хубаво всички детайли и елементи по него добре и преценете 1:1 ли го желаете или просто бихте взаймствали.

С тясно тиксо изпишете L O V E писмен знак по писмен знак върху кожата, след което с плоска четка нанесете боята. Не се тормозете в случай че тя не е плътна и не покрие от първия път. Леко изсушете със сешоар и нанесете втори слой.-->

Вместо Карл Лагерфелд и Кая , можете да сложите различен готин надпис като да вземем за пример All I See is Magic. Не се стремете към идеални букви. Имайте поради, че замисълът и на оригинала е да наподобява по-неглижарско и достоверно.

Добавете тук-таме чертички, звездички , сърчица , букви или числа по ваш избор.

Имайте поради, че боите , употребявани във видеото, се фиксират сами, като се оставя дрехата на окачалка за 48 часа. След това е желателно разчистване единствено с вода до 30 градуса. Преди приложимост на боята, прочетете добре инструкциите.
 яке ThinkStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР