Късното попадение на Матия Дзакани за равенството на Италия 1:1

...
Късното попадение на Матия Дзакани за равенството на Италия 1:1
Коментари Харесай

Късният гол на Закани спаси европейския шампион от отпадане

Късното попадение на Матия Дзакани за равенството на Италия 1:1 с Хърватия в последния дуел на двата отбора от група С на Евро 2024 се оказа основен за оставането на настоящия първенец в шампионата, означават медиите на Апенините.
Прочетете още
Както е известно, крилото на Лацио вкара решаващия гол за “адзурите ” секунди преди приключването на изненадващото 8-минутно добавено време на дуела. Така “адзурите ” приключиха втори в групата с актив от 4 точки и ще играят на 1/8-финалите против Швейцария.

Ако не се беше стигнало до въпросния гол обаче те щяха да изгубят от Хърватия, която щеше да ги задмине по точки и да ги прати на третата позиция. При това състояние италианците щяха да приключат с 3 пункта на сметката си, само че нямаше да попаднат измежду най-хубавите четири трети тима в шампионата поради головата си разлика от -1. В последна сметка съставът на Лучано Спалети се класира за елиминациите на шампионата, а макар третото си място Хърватия си потегля от Германия, каквато е и участта на третия в група А Унгария.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР