Късно вечерта в първия ден на септември миналата година, връщайки

...
Късно вечерта в първия ден на септември миналата година, връщайки
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова плаче безутешно месеци след ареста на Весо Б...

Късно вечерта в първия ден на септември предходната година, връщайки се у нас от отмора в Италия, Ивайла Бакалова и обичаният ѝ - ресторантьорът Веселин Денков-Брадата, бяха закопчани с белезници на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина ". Малко по-късно обаче манекенката бе освободена, като разнообразни медии писаха, че е била задържана по простъпка, написа life.dir.bg.

Дни по-късно излезе информацията, че интимният сътрудник на " Мис България " е арестуван, защото съгласно проверяващите той е част от лихварската група на Ивайло Георгиев-Пифа, за който в продължение на 2 година се говореше, че подлага на тормоз жителите на софийския квартал " Люлин ". Според очевидци по повдигнатото след това дело в апелативния спецсъд притежателят на няколко столични заведения е предоставял суми, финансирали незаконната активност на Пифа. Оттогава до момента Веселин е лишен от независимост, като казусът към момента не е доведен до край.

Наскоро Бакалова бе посетител в рубриката " Психолог вкъщи " по Code Fashion, чийто водещ е тогавашната половинка на Слави Трифонов - Маги Ангелова. Пред камерата носителката на купата за най-красива жена в страната ни за 2001 година показа какъв брой тежко изживява и до през днешния ден случилото се преди седем месеца. Разговорът сред двете стартира с тематиката за нестихващата към този момент повече от година пандемия и напрежението, което идва с нея. Въпреки това Бакалова дефинира обстановката като подарък и значим урок, след който хората ще излязат по-силни от преди, стига да преминат през него почтено и почтено.

Така от дума на дума, изразявайки очакванията си за едно по-добро бъдеще, двете стигнаха и до въпроса за мъжа, заемащ особено място в сърцето на Ивайла, която се моли всичко около него да завърши по-бързо, с цел да могат скоро още веднъж да бъдат дружно.

" Вече седем месеца индивидът до мен е арестуван. Имах доста тежки моменти. Аз съм персона, която дава воля на възприятията си. Прекарвам доста време в планината, където съм плакала с часове, безутешно през целия поход. Но най-после постоянно се усещам пречистена ", описа тя.

" Когато разбрахме, че има разпореждане, незабавно се прибрахме от Италия, с цел да разберем какво става. Искахме да уточним нещата по почтен път, само че се оказа, че тук няма правдивост и почтеност. До ден сегашен той не е разпитван ", показа Бакалова.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР