Късно снощи в град Тервел е задържан 51-годишният Ф. А.,

...
Късно снощи в град Тервел е задържан 51-годишният Ф. А.,
Коментари Харесай

Заподозреният за убийството на жена в Тервел направи пълни самопризнания

Късно нощес в град Тервел е арестуван 51-годишният Ф. А., който беше търсен от Окръжна прокуратура - Добрич и ОД на Министерство на вътрешните работи в града като обвинен в осъществяването на грубо ликвидиране на жена сутринта на 28 декември 2021 година Той е открит в апартамент, благосъстоятелност на неговия шеф, в който трябвало да прави ремонтни действия, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура- Варна.

Мъжът е притеглен към наказателна отговорност за съзнателно ликвидиране, осъществено по изключително непосилен метод за жертвата и с особена свирепост – закононарушение по член 116, алинея 1, т. 6 от Наказателен кодекс, за което законът планува наказване " отнемане от независимост “ от петнадесет до двадесет години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Ф.А. е направил цялостни признания и е оказал подпомагане на проверяващите органи. За изясняване на обстоятелствата и събитията към случилото се са конфискувани голям брой материални доказателства, назначени са съдебно-медицинска, правосъдно - психична, биологична и други експертизи.

Жертвата на тежкото закононарушение е на 45 години, някогашна брачна половинка на обвинения, с която имали конфликтни връзки. Тялото й беше открито рано сутринта на 28 декември на улица в град Тервел с голям брой травматични увреждания в региона на главата.

Разследването по случая продължава под управлението и надзора на Окръжна прокуратура-Добрич и се прави от проверяващ служител на реда от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Специална персонална признателност към органите на Министерство на вътрешните работи в Тервел и Добрич изрича административният началник на Окръжната прокуратура - Радослав Бухчев, за проявения от тях професионализъм, експедитивност и адекватност на дейностите, осъществени с оглед разкриването на тежкото закононарушение и задържането на обвинения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР