Късно снощи е избухнал пожар на 11-ия етаж в болница

...
Късно снощи е избухнал пожар на 11-ия етаж в болница
Коментари Харесай

Пожар в УМБАЛ Св.Георги - Пловдив, няма пострадали

Късно нощес е избухнал пожар на 11-ия етаж в болница " Св. Георги " в Пловдив, съобщи Българска национална телевизия. Изпратени са шест пожарни коли и 10 екипа поради постъпила информация от задимяване на шест етажа от лечебното заведение. Тази заран обаче наоколо до същото място още веднъж се е появило задимяване, за което са алармирали пациенти, оповестява „ 24 часа “.

Вечерта личният състав на болничното заведение е съумял с изключителна бързина да изтегля 23-ма пациенти на Втора хирургия. Огнеборците са разкрили огъня в една единствена стая, планувана за отдих на санитарите, евентуално заради нерегламентирано тютюнопушене. Огънят е бил сподавен доста бързо, за по-малко от 30 минути. Няма потърпевши хора, нанесени са единствено материални вреди.

Днес обаче системата за нараснало налягане се е задействала бързо и не е имало последствия.

Ръководството на болничното заведение е разпоредило вътрешна инспекция, като не е изключено да се стигне до тежка санкции, твърдят от там. 

Според администрацията на лечебното заведение е допустимо и някой от придружителите да е пушил сега на случая и това да е станало причина за пожара.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР