Късният изравнителен гол на Усман Дембеле лиши наставника на Атлетико

...
Късният изравнителен гол на Усман Дембеле лиши наставника на Атлетико
Коментари Харесай

Симеоне остана без победа срещу Барса

Късният изравнителен гол на Усман Дембеле лиши наставника на Атлетико Мадрид Диего Симеоне от първа турнирна победа против Барселона. " Дюшекчиите " водеха до последната минута, когато Дембеле се разписа за 1:1 на " Wanda Metropolitano ". За Чоло това беше 14-и мач в Примера, в който не съумява да завоюва против каталунците. По-дълга отрицателна серия против " лос кулес " от треньорите в Испания има единствено Марселино (15).

Иначе Симеоне похвали футболистите си след дербито нощес. Въпреки разочарованието от изпуснатата победа и шанса Атлетико да оглави класирането, наставникът на мадридчани подчертава върху позитивните неща.

" Харесах всичко в представянето на моя тим. Не ни доближи малко шанс в края, само че е реалност, че Барса много ни притисна в последните минути. Бяхме покрай успеха и считам, че я заслужавахме. Съперникът не ни изненада с нищо. Очаквах да наситят средата на терена в отсъствието на Коутиньо. Получи се тактически мач, без доста положения. Радвам се за гола на Диего Коща. Всеки път, когато той е на терена, имаме огромен късмет да спечелим. В края Диего усети лека болежка в крайници и изиска промяна ", съобщи Симеоне.

" Дали имаше дузпа за нас? Не видях добре обстановката. Работа на съдията е да вземе решение. Той гледа VAR, a ние се съгласяваме с преценката му. Хубаво е, че шампионата тази година е оспорвано, а не Барселона и Реал Мадрид да са с 20 точки пред останалите ", добави аржентинецът.
Примера дивисион 13 кръг, събота 24 ноември  Атлетико Мадрид 1:1краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР