Кметът на район Витоша Зарко Клинков сподели, че до края

...
Кметът на район Витоша Зарко Клинков сподели, че до края
Коментари Харесай

! 2 нови детски градини до края на годината с София

Кметът на регион " Витоша ” Зарко Клинков показа, че до края на годината порти ще отворят две напълно нови детски градини. Едната от тях ще е в " Бояна ”, а другата в " Княжево ”.

Клинков добави, че по график върви и строителството на учебно заведение в " Манастриски ливади - запад ”. То би трябвало да е готово до 2025 година.

Пред БНР Зарко Клинков показа още, че интензивно се отстраняват излезли от употребва остарели коли, с цел да може общинските терени да се облагородяват. " Дори преди две седмици освободихме един общински терен във Владая, на който бяха изоставени огромен трактор и булдозер. Също по този начин работим и да стартират поправки и на калните точки, тъй че съществуващите коли да има къде да паркират ", изясни Клинков.

Той добави, че е стартирало построяването на нов тротоар на ул. " Вихрен " от страната на бул. " Братя Бъкстон " в " Павлово ". Ремонтирани са и двете стълбища на трамваи с номера 7 и 27.  В момента тече проучване на естакадата на бул. " България ", която е компрометирана. По думите му, там ще бъде построена краткотрайна структура, която да поеме тежестта на моста.

Кметът на региона " Витоша ” добави, че е планувано създаване и на пробив от " Симеоново ” към Околовръстен път.

По отношение на запустялата минерална баня в Княжево, Зарко Клинков посочи, че е входиран отчет в Столичния общински съвет, с който да се даде ход банята да стане общинска благосъстоятелност.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР