Късметлийката Анна Петрова от село Бегунци спечели първата топ печалба

...
Късметлийката Анна Петрова от село Бегунци спечели първата топ печалба
Коментари Харесай

Анна Петрова e първият милионер от билетa „Американски долари“

Късметлийката Анна Петрова от село Бегунци завоюва първата топ облага от 1 000 000 лв. от билет „ Американски долари “. Тя стана десетият милионер от Национална лотария от началото на годината и вторият единствено в границите на месец октомври. Преди броени дни играта „ Лото 6 от 47 “ донесе 2 000 000 лв. на щастливеца Йордан Стоилов от Благоевград.

Анна е на 55 години и сега е безработна. Тя е закупила късметлийския билет от град Баня, а по-късно с щерка ѝ са го изтрили и са попаднали на страхотната облага. Щастливото число, което им донасe 1 000 000 лв., е 59. Радостното събитие се случва броени дни преди рождения ден на двете дами, които честват на една и съща дата.

„ Много се зарадвах, когато видях облагата. Трябваше ми време, с цел да осъзная какво се случва “, сподели разчувстваната участничка. Тя показа, че откакто шансът я е споходил с голямата сума, към този момент ще може да си разреши мечтаните екскурзии. „ Имам огромно предпочитание да отида в Италия и да посетя град Модена “, сподели щастливката. С облагата Анна планува и да купи апартамент на щерка си. „ Пожелавам на всички да са живи и здрави, и да изпитат това благополучие, което изпитах аз “, сподели най-новият милионер.

Със супер билета „ Американски долари “ Национална
лотария търси още 17 милионери. В него има 3 ТОП облаги по 3 000 000 лв. и още 14 облаги по 1 000 000 лв..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР