Късметът обърна гръб на България - три контузии и стабилни

...
Късметът обърна гръб на България - три контузии и стабилни
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Не можем да се срамуваме, имаме договорка с Везенков

 Късметът обърна тил на България - три травми и постоянни босненци отстраниха Късметът обърна тил на България - три травми и постоянни босненци отстраниха "лъвовете " от борбата за Мондиал 2023
" Преживяваме го много тежко. Три мача подред, още в Чехия можехме да се класираме. Добри игри, стойностни, доста борба и темперамент, само че не успяхме в последните секунди по разнообразни аргументи. Това е ситуацията. Де факто след успеха на Чехия над Литва нещата станаха доста сложни. Въпреки всичко искахме да победим. Не можем да се срамим. Трябва да се гордеем с тази игра, която показахме.

При Данчо Минчев нещата не са приятни, тъй като се приземи върху крайници на съперник. Сега незабавно отива да го снимат, нека няма нищо съществено. Везенков и Станимир Маринов се нуждаят от отмора. Въпрос на време е при тях. До подготовката ни има един месец.
 Допинг ченгета налазиха контузения Йордан Минчев, Барчовски побесня Допинг ченгета налазиха контузения Йордан Минчев, Барчовски побесня
Мачът беше извънредно трагичен. Влизаме контузени, изтощени и нервни. И някакъв влезе в съблекалнята и сподели, че Минчев би трябвало да отиде на допинг надзор. Аз го изпъдих от съблекалнята. Доколкото разбрах е пратен от ФИБА. Защо е българска лабораторията, не знам. Просто можеше да изчака. Ще схвана какво се е случило - дали е рутинна инспекция. Ако е била от България, ще ми е доста неприятно. Да нахълташ вътре в съблекалнята.. Представете си в какво положение бяхме ние. Най-вероятно е рутинна инспекция на ФИБА.

Имаме сделка с Везенков да взе участие в подготовката и да играе на ЕвроБаскет 2022. Същото е и с Дий Бост. Подготовката би трябвало да стартира на 1 август, нямаме никакво време. Първо се готвим в Панагюрище, отпътуваме за шампионат в Чехия, след това упражняваме в Самоков.

Дейвид Кравиш ще бъде на подготовката. Имаме поради един гард, считаме и за още един. Ще подготвим документите, само че те няма да станат бързо. По всяка възможност Дий Бост ще играе на Европейското ", съобщи Барчовски.

Снимка: ФИБА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР