Късметът обърна гръб на България - три контузии и стабилни

...
Късметът обърна гръб на България - три контузии и стабилни
Коментари Харесай

Димитър Димитров: На ЕвроБаскет 2022 имаме шансове за нещо повече от това да сме само туристи

 Късметът обърна тил на България - три травми и постоянни босненци отстраниха Късметът обърна тил на България - три травми и постоянни босненци отстраниха "лъвовете " от борбата за Мондиал 2023
“Късметът изигра някаква роля. Поради аргументи, независещи от нас, ротацията ни не можеше да е дълга довечера и умората най-после си сподели думата. Жегата беше извънредно огромна в залата, само че това не е опрощение, тъй като и противникът играе при същите условия. Може би малко повече шанс ни трябваше, една пукотевица и мачът беше нас. Все отново победа с една-две точки не ни стигаше, само че по този начин или другояче скърбя за нея.
Муса беше освободен душевен, момчето има самочувствие, вкара тройката и ни победиха.

На ЕврБаскет 2022 се надявам да покажем този темперамент и с тази игра и малко повече шанс имаме шансове да създадем освен това от това да сме единствено туристи.

Аз съм подготвен за всяка една роля в националния тим. Всички се събираме в името на България, тъй че каквото кажа треньорът това съм подготвен да направя. Тук сме едно цяло и всеки се раздава до края. Няма нищо съдбовно, ще имаме по-слаби противници преди Европейското, тъй че това може да ни даде малко повече самочувствие ", сподели Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР