Късметът е явление, който кара академичните среди да спорят години

...
Късметът е явление, който кара академичните среди да спорят години
Коментари Харесай

Кои са най-големите късметлии на зодиака?

Късметът е събитие, който кара университетските среди да спорят години наред. Някои имат вяра, че шансът е естествено право по рождение - някои се раждат с шанс, до момента в който другите имат вяра, че шансът е артикул на решителността, позитивно мислене и упорита работа. Въпросът дали шансът е същински или не, към момента остава без отговор, само че без значение дали това е просто поверие или не, всеки желае да изпита малко шанс понякога.

Когато става въпрос за зодиакални знаци и „ шанс “, има една самодива, положителната самодива с която постоянно следва да се съобразим, това, несъмнено, е Юпитер. Тази гигантска планета въплъщава всичко обвързвано с шанса, тоест шансът.

Изготвяйки персонални хороскопи и разчитайки нечия астрологична карта, постоянно виждам в кое съзвездие - зодиакален знак гостува Юпитер, с цел да получа визия, какви шансове ще даде планетата Фея на реципиента. Например, в случай че Юпитер гастролира в знака на Близнаци, бих могъл да предположа интуитивно, че шанса ще пристигна от това, че клиента е на първо място обществен и много разговорлив.

Интересен е фактът, че Юпитер, който управлява галактическия шанс се демонстрира най-често при три щастливи зодиакални знака. Първият знак се ръководи непосредствено от Юпитер. Вторият обозначен като късметлийски знак в миналото е бил ръководен от Юпитер, но в този момент се твърди, че планетата Нептун го съпътства. И третият знак изтеглил дългата съчка на шанса е оня, който е подпомаган още веднъж от Юпитер.

За да не останете с усещането, че единствено три зодии са допрени от Фортуната, а останалите девет са забравени, ще ви наумя следното: В живота всичко е релативно, има време за напредък, има време за проваляне, а и има време за застой. Респективно тази максима се отнася и до слънчевите знаци. И въпреки всичко, кои са тези три зодии, които са пипнати от Юпитер и имат щастието да попаднат в първата тройка на вселенският „ шанс “.

Стрелецът е най-щастливият знак в зодиака по отношение на фактора шанс. Стрелците са стереотипните скитници и авантюристи от дванадесетте знака и имат огромен шанс да уловят полетите си навръх мечтаният миг или имат намерение благословията за златен късмет незабавно след предизвестието от Юпитер.

Стрелец

Стрелецът е изменчив знак, което значи, че знае по какъв начин да се движи по течението, само че също по този начин има сериозен блян за бъдещето. Тази даденост на представителите на зодия Стрелец им оказва помощ за подхранването на нужния шанс. Стрелците не просто разрешават на шанса да пристигна при тях - те работят за него.

Риби

Рибите се подреждат в звездната ранглиста като вторият най-щастлив знак в зодиака. Докато доста модерни астролози имат вяра, че Нептун ръководи Риби, античните астролози са вярвали, че Юпитер ръководи този знак. Рибите са щастливите галеници тъкмо като Стрелец. За разлика от зодия Стрелец обаче, Рибите не употребяват напълно своят капацитет, с цел да се възползват от шанса си. По-скоро употребяват своята вътрешен глас, с цел да яхнат вълните на шанса.

Рак

Ракът е зодиакалният знак, който се слави с най-лошата известност, тъй като загърбват или по-скоро пропущат златните си шансове по необясними за тях аргументи, макар че са белязани с печата на Фортуната. Шеговито казано/написано, Раците постоянно се оплакват от липса на шанс, а същият е на няма и една ръка от тях. Въпреки техните неточности, Раците също са страхотни в проявата и да изградят шанса си. Тяхната природа им дава блян, а интуицията им дава посока. За спомагателен подтик към шанса, Юпитер е повдигнат в знака на Рак, което значи, че силата на Юпитер резонира с силата на Рака.

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР