Късметът е общо понятие. Един път той е пари, друг

...
Късметът е общо понятие. Един път той е пари, друг
Коментари Харесай

Молитви за късмет вършат чудеса

Късметът е общо разбиране. Един път той е пари, различен път обич, от време на време сполучливо насърчаване на събитията. Днес търсим шанс в работата, на следващия ден – за децата.

 

Молитвите за шанс са две разновидности:

 

Конкретна молба за избран случай . Такива молебствия се насочат преди изпит, преди изявление за работа, преди интервенция, преди всякакво значимо събитие. Може да чакаме нещо малко, само че съкровено – да срещнем обичания, да се сдобрим, да се сприятелим…;

Молитва за отключване на шанса . От нея се нуждаем за смяна на ориста. Ако сме забелязали, че делата ни не вървят, нерядко губим и изпадаме в неподходяща обстановка, можем да предположим, че шансът ни е заключен, изпаднали сме в в недружелюбност.

Молитвите от първия тип се насочва еднократно или малцина пъти преди събитието, а за възстановяване на ориста си се молим дълго и настойчиво, до момента в който стартира да се усеща удобна смяна.

Ако непрекъснато ви преследва неприятен шанс и изпадате в неподходяща позиция, не се обявявайте за несретник. Всичко е краткотрайно и може да се излекува.

 

Гледайте на неуспехите като на нещо краткотрайно, като на неподходящ интервал, който ще отмине. И потърсете помощ, тъй като неприятните интервали са в действителност сложни за изтърпяване.

 

Ако страдаме от липса на шанс и всичко ни е наобратно, се отнасяме към Богородица или светите Георги или Никола. Арх. Михаил е превъзходен, в случай че се нуждаем от протекция и от малко силова интервенция в обстановката.

Майко Богородице , праведна и свята,

 

помоли се за мене, съдействай ми да се избавя от всички зли мисли,

от всички зли сили, които ми пречат в живота.

Облекчи пътя ми, да се почисти бъдещето ми, да се разбягат враговете ми.

Изпълни ме с доброта и светлина, с цел да привличам в живота си единствено добрини,

шанс и триумф във всяко свое начинание.

Майко, закриляй ме и ми помагай!

 

Благодаря ти. Нека Бъде! Амин!

 

Молитвата към св. Никола  е супер мощна. Той не оставя без внимание просбите. Молитвите към него са ефикасни, изключително в случай че уважим иконата му.

 

Свети Никола , Чудотворче,

 

свети застъпнико и благодетелю, вземи ме под крилото си и ми помагай.

Моля те, закриляй ме от всяко зло и от зли очи.

Дай ми подслон в живота, помагай на мен и околните ми.

Направлявай ръката ми, отклонявай неуспеха, дай ми помощ във всяка моя работа.

Най-смирено те апелирам за твоето свято покровителство.

 

В името на Бога, помогни! Амин!

В православието има неповторима молитва, която обезпечено отключва шанса на вярващия човек. Уникалното й е, че в нея няма съответни молби, вярващият за нищо не се моли. Той единствено контактува  с Бога посредством неговите секрети имена. Произнасянето им отваря Вселената и основава мощен енергиен поток.

 

Такава молитва би трябвало да се чете минимално 40 дни или до отключване на шанс. Щом шансът се отключи, се продължава известно време с благодарствена молитва.

 

Господи, величая името Ти.

Ти, Благодетелний, Милосърдний, Величествен, Свят, Умиротворяващ, Защитник на хората, Могъщ, Изначален, Творец, Създател, Придаващ форма, Истинен, Мъдър, Добротворецо, Прощаващ, Даряващ, Откриващ, Знаещ, Разширяващ се, Възвисяващ, Всевиждащ, Разрушаващ, Неуловим, Справедлив, Всичко Виждащ, Всичко Чуващ, Милостивий, Великий, Исцеляващ, Благодарителю, Всевишни, Великолепни, Пазителю, Подкрепа наша, Отзивчивий, Всеобхватния, Щедри, Поддържащ ни, Славни, Любящи, Мъдри, Възкресяващ, Въдворяващ Правдата, Укрепващ, Почитаеми, Силни, Твърди, Защитнико от огън и вода, Покровителю, Начало на всичко очевидно и невидимо, Жизнеутвърждаващи, Вечно жив, Без начало и Без край, Вечни, Могъщи, Тържествуващи, Благородни, Уникални, Единствен, Първи и Последен, Явен и Скрит, Възвишений, Добрий, Господ на Величието и Щедростта, Безпристрастни, Светлина наша, Ръководителю, Насравним, Прекрасен, Търпелив Бог мой,

Слава тебе!

Източник: Съновник.бг
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР