Касияс не е вратар за Реал Мадрид, какво искате да

...
Касияс не е вратар за Реал Мадрид, какво искате да
Коментари Харесай

Флорентино Перес: Раул и Касияс са най-големите измамници в историята на "Реал"

" Касияс не е вратар за " Реал " Мадрид, какво желаете да ви кажа. Просто не е. Никога не е бил. Той е най-големият неуспех, който сме имали в този клуб. Но продължава да има хора, които го обожават, които си го желаят, не престават да приказват за него... не знам.

Толкова гневно го пазят... Но той е измежду най-големите измамници в историята на " Реал " Мадрид. Вторият е Раул. Всъщност двамата най-големи измамници в " Реал " са: преди всичко Раул и Касияс на второ. "
Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Скандалните думи са на сегашния президент на Кралския клуб Флорентино Перес. Записът е от 2006 година и е оповестен от El Confidencial.

Когато изрича тези думи, Раул и Касияс са надлежно на по 29 и 25 година, а самият Перес не е част от клуба (след първия му президентски мандат).

В записа обаче се чува и доста повече: " Тези футболисти са извънредно егоистични, не може да се разчита на тях. Който им се доверява, бърка. Те се интересуват единствено от себе си. Това не са футболисти за мен ", написа още El Confidencial.

Думите му, ориентирани към двама от обичаните играчи на почитателите на отбора, са включени и в книгата " Asalto al Real Madrid ", написана от испанския публицист Хосе Антонио Абеян.

El Confidencial добавя, че Перес е извънредно недодялан в отношението си към Раул.

Бившият нападател, който сега е треньор на тима до 19 година и даже бе измежду спряганите имена за заместител на Зинедин Зидан преди връщането на Карло Анчелоти, е вторият най-резултатен голмайстор в историята на " Реал " и футболистът с най-вече мачове за клуба, само че даже това не го избавя от острия език на президента.

Изданието твърди, че Перес упреква Раул в това, че е " разрушил " " Реал " и го разказва като една от аргументите за напускането му на президентския пост през 2006-а.

Флорентино Перес е отпред на " Реал " Мадрид сред 2000 и 2006 година и от 2009-а до момента. Феновете на клуба считат, че той има съществена виновност за напускането на Кристиано Роналдо, който през лятото на 2018 година изненадващо реши да премине в " Ювентус ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР