Късите прически могат да бъдат или смели, или женствени. Често

...
Късите прически могат да бъдат или смели, или женствени. Често
Коментари Харесай

Модерни къси прически, които подхождат почти на всички жени.

Късите прически могат да бъдат или смели, или женствени. Често женити просто би трябвало да трансформират прическата си и изображението им ще искри с нови цветове.

Започнете да се променяте не с нови покупки на облекла, а с пътешестване до фризьора! Подстригвайки косата, вие се освобождавате от неприятна сила и сте наситени с позитивни страсти.

Изключително свежият оброз може да сътвори пикси – прически, чудесна концепция за дами с нищожна и тънка коса. Такава прическа постоянно ще държи базален размер, образно създавайки гъста коса.

Благодарение на къса прическа ще забравите какво значи да стоите всяка заран пред огледалото по 1,5 часа, с цел да изсъхнете и да придадете верния тип на косата си. Ще ви е задоволително да прекарате 15 минути.

1.

2.

3.

4.

Асиметричните прически с удължени бретончета ще придадат съвременен щрих на притежателя им и несъмнено ще изхвърлят няколко години. Яркото оцветяване + извънредно необикновената прическа е тъкмо това, което е належащо.

5. 

6.

7.

Силните и самостоятелни дами елементарно могат да си разрешат ултра къса пикси прическа.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Такава прическа, като квадрат, от дълго време е станала съвременна.

15.

16.

17.

18.

Кой жанр на прическа ви хареса най-вече? Бихте ли се осмелили да подстрижете дълга коса за такива ефектни къси прически? Напишете мнението си в мненията.

19. 

20.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР