Касим Дал: Битката между Доган и Пеевски ще е жестока.Ахмед

...
Касим Дал: Битката между Доган и Пеевски ще е жестока.Ахмед
Коментари Харесай

Касим Дал: Битката между Доган и Пеевски ще е жестока


Касим Дал: Битката сред Доган и Пеевски ще е жестока.

Ахмед Доган не е непогрешим, за всичко, което се случва, е отговорен той. И мен ме изключиха с подготвени подписи от регионалните структури и чак след година на централно равнище. Сега Доган още веднъж търси посредничеството на Стоян Денчев, Библиотекарския кръг и ДПС. Това сподели в изявление за БНР Касим Дал, един от учредителите на ДПС, основател на партия „ Свобода и достолепие “, откакто е изключен от Движението за права и свободи.

„ Доган начерта този път и  докара нещата до тук. Сега би трябвало самичък да ги оправи, а не да търси Държавна сигурност и Стоян Денчев, библиотекарския кръг и Държавна сигурност, да си поеме отговорността и да реши проблемите в ДПС. Глупаво е да търси медиатори, изключително като знаем, че тези хора са от т. нар дълбока, паралелна страна. Никой не може да му помогне и Пеевски е от тези среди “, предложи Касим Дал.

„ Още от началото познавам Доган били сме и по пандизите дружно, осъдиха ни по едно и също дело, него 10 години, мен 8. Този ореол към него ние създадохме хората в съпротивата на Възродителния процес и поносим всички плюсове и минуси от това нещо. Все още хората по места за него гласоподават. Не инцидентно и Пеевски и Чакъров поставят неговия портрет. Авторитетът му сред хората е огромен “, описа Дал.

 И предвижда: „ Няма да останат в това състояние нещата, като ги познавам и двамата, изключително Доган. Битката ще бъде жестока. Тези двама ръководители на ДПС, като се приемали да оглавят ДПС,

би трябвало да знаят, че в Устава на партията има място на почетния председател и той дефинира

политиката, той глоби листите за избори.
Значи в ръцете на Доган са плюсовете “.
За Бойко Борисов Касим Дал разяснява, че „ работи дружно с Пеевски “ и това проличава от назначенията, които се направиха на регионални шефове и зам.-областни в последните дни.

Дал описа за първите години на създаването на Движението за права и свободи, за съидейниците си, както и че за един ден в към ДПС се причисляват 40 000 души. И с горест си спомни за самоубийството на приятеля и съидейника му Ахмед Емин.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР