Къщата на ВИП Брадър“ ще посрещне новите си обитатели на

...
Къщата на ВИП Брадър“ ще посрещне новите си обитатели на
Коментари Харесай

Сашка Васева закъса за пари, връща се в „Биг Брадър“: Разкриха в какви къщи ще живеят звездите в шоуто

Къщата на „ ВИП Брадър “ ще посрещне новите си жители на 10 септември от 20 ч., понеделник. Както към този момент бе оповестено, този сезон ще премине под мотото „ Женско царство “. В началото дами и мъже ще живеят в две обособени къщи, издават осведомени.
Дупнишката Мадона Сашка Васева пък още веднъж се стяга да влиза в Къщата. Чалга легендата ще бъде един от участниците в идния All Stars на продукцията, който ще стартира незабавно след звездния сезон. Миналата година изпълнителката на „ Левовете в марки “ взе участие във „ ВИП Брадър “ и остана доста удовлетворена от грижите, които полагаха за нея. В Къщата Васева не спираше да яде и споделяше, че се усеща като на курорт. Причината да взе участие още веднъж е, че е закъсала за пари.

Ден след старта на „ Големия брат “ – на 11 септември, в ефира на Нова телевизия се завръща и хитовият сериал на Евтим Милошев „ Откраднат живот “. Новите лица в „ Анатомия на гнева “ са Владо Карамазов, Владо Пенев и Ани Пападопулу.
Мачът на националния тим с Норвегия от новия шампионат на УЕФА Лига на нациите е провалил старта на „ Фермата “, плануван за 9 септември, неделя. На този ден трикольорите на Петър Хубчев одобряват противника си на стадион „ Васил Левски “.
Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов решили, че дуелът на „ лъвовете “ ще притегли телевизионната публика. Така сезонът „ Съединение “ ще започва с два дни по-рано – на 7 септември.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР