Къщата на инфлуенсърите е в своя разгар, а вътре е

...
Къщата на инфлуенсърите е в своя разгар, а вътре е
Коментари Харесай

ТОП 5 на най-горещите момичета в "Къщата на инфлуенсърите"

" Къщата на инфлуенсърите " е в своя кипеж, а вътре е цялостно със секси мацки, на които би трябвало да обърнем особено внимание. Те несъмнено са топ инфлуенсърки, които всеки желае в леглото си, само че някои от тях са заети. Момчета, за момента ще ги гледате единствено на картинки, които ви предоставяме гратис.

5. EVA

Евчето си я познаваме от дълго време. Тя е супер мацка още от времето на " Кифла ", а неотдавна подсети за себе си в „ Ергенът “, където не съумя да завоюва сърцето на Виктор Стоянов. Певицата в този момент се опитва в " Къщата на инфлуенсърите " и се надяваме, че този път ще стигне до край.

Виж още: Моника Валериева се разкри: Плеймейтката показа за здравословните си проблеми 

4. Стела

Супер свежа, артистична и дива – това са все думи, описващи Стела. Тя мечтае да стане поп-фолк звезда и към този момент работи по сбъдване на този собствен идеал. Ако завоюва Къщата, то евентуално ще влага премията в нова ария и клип, само че това още не е известно. Сега по-интересното е, че Стелчето и Сандев стават още веднъж по-близки. Не бихме се изненадали на по-пикантен процес в връзките им.

3. Аниста 

Готина и луда глава – по този начин виждаме Аниста, която ни припомня малко на DARA. Не единствено образно, само че има нещо и в държанието, което крещи DARA. Не намекваме, че Аниста копира певицата, по-скоро е комплимент, което ние рядко вършим.

2. Карина Илиева

Ох, Карина! Страст на кристали е тази мацка. То са коси, то са  крайници, то е дупе. Всичко си има Каринчето, а това значи едно – няма по какъв начин да не е в тази ранглиста. Освен това качва постоянно фотоси по бански, а това я прави още по-вървежна.

Виж още: Любовта ги тресе: Ариа и Йомов все по този начин дружно на инат на хейтърите 

1. Tattstoner

Скандална, разголена, неприлична, непокорна, луда, несистемна и куп други избрания, пасващи на Стефи. Още в първите епизоди на " Къщата на инфлуенсърите " си пролича, че Tattstoner няма да бъде от девойките, които ще си траят, в случай че нещо не им хареса, а това я издигна на първото място в класацията ни.

Изображение: https://www.instagram.com/karinaailieva/, https://www.instagram.com/evatgofficial/, https://www.instagram.com/stela.pavlova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР