Къщата на Биг Брадър отново бе изпълнена с пререкания и

...
Къщата на Биг Брадър отново бе изпълнена с пререкания и
Коментари Харесай

Нови преракания и разкрития ни очакват довечера в Къщата

Къщата на Биг Брадър още веднъж бе изпълнена с пререкания и нови разкрития. Този път изненадата пристигна от Златка и Никита. Още в понеделник вечерта, след елиминациите, към Никита се завъртя скандал, в който тя се оказа сама против всички.

Няколко реплики по-късно нервите на Златка не устояха и двете дами влязоха в изострен спор, от който следствията няма да закъснеят. Какво се случи сред двете Съквартирантки и каква загадка ще излезе нескрито, ще забележим тази вечер в 21:00 в ефира на NOVA.

Седмицата на Уагабунга в Къщата носи със себе си провокации, на които единствено най-заклетите „ непипажи “ могат да устоят. Всяко несполучливо прекосяване през задачите, обаче, бива осъдено и някои от Съквартирантите ще се наложи да останат безусловно по бели гащи поради грешките на един от братята си. Кой и за какво съумя да провали задача Пипаж ще забележим довечера.

Освен всичко това през днешния ден ни чакат и номинации, от които Албена е предпазена с щита на SDI. Съквартирантите ще имат опцията да гледат номинациите, наред със феновете на NOVA, и ще видят кой и заради какви аргументи ги е номинирал.

Кои ще са номинираните за изпъждане в понеделник ще забележим през днешния ден от 21:00 часа в следващия епизод на Биг Брадър: Most Wanted.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР