Къщата на бъдещето“ е нещо напълно възможно. Седмичникът Sunday Star

...
Къщата на бъдещето“ е нещо напълно възможно. Седмичникът Sunday Star
Коментари Харесай

Вижте какви чудеса предлага къщата на бъдещето

„ Къщата на бъдещето “ е нещо изцяло допустимо. Седмичникът Sunday Star Times към този момент разгласява изображение на един от вероятните й разновидности.

Как наподобява този високотехнологичен дом?

В гаража й има самоуправляващ се автомобил, захранван от слънчева сила, също „ интелигентна “ косачка, която сама схваща по кое време тревата има потребност от косене и се задейства автоматизирано. Входната врата е обезопасена от програмен продукт за лицево различаване, а хладилникът самичък поръчва продуктите, от които имате потребност. В този дом има метод уредите да реагират на всяка ваша волност -специален трансформатор заема формите и извършва функционалностите на предметите, които му поръчате ​- в един миг може да е преносим компютър, а в идващия ​- котлон, на който да сготвите вечерята.

Всеки е обвързван със своя дом посредством гривна, която регистрира страстите и здравословното ни положение. Така, в случай че сте ядосани, къщата ще получи сигнал за това от гривната и ще разпръска в пространствата успокояващи аромати. Ако имате температура, стаите ще се охлаждат, още веднъж с помощта на подадените импулси. Това е къщата, която се подчинява напълно на вашите самостоятелни потребности и по тази причина се споделя къщата на бъдещето.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР