Къщата, използвана за снимките на филма Сам вкъщи, се продава. Имението

...
Къщата, използвана за снимките на филма Сам вкъщи, се продава.
Имението
Коментари Харесай

Продават къщата от Сам вкъщи за над 5 милиона долара

Къщата, употребена за фотосите на кино лентата " Сам у дома ", се продава.
Имението с пет спални и шест бани в Илинойс, беше пуснато на пазара за умопомрачителните 5,25 милиона $.
Това е първият път от 2012 година, когато парцелът е пуснат на пазара, съгласно американски сътрудници за недвижими парцели, Zillow.
След излизането на класическия филм от 1990 година, режисиран от Крис Кълъмбъс, къщата е минала през рисков ремонт.
Публикувайки обзор на интериора, сътрудниците за недвижими парцели The Dawn Mckenna Group споделиха, че актуалните притежатели са удвоили жилищното пространство с прибавянето на огромна зимна градина и са построили най-модерно баскетболно игрище.
Къщата, разказана от компанията като " една от най-известните къщи в света ", също по този начин разполага с две всекидневни, огромна кухня, гараж за три коли и " незабравимото стълбище ", по което 10-годишният Маколи Кълкин се спусна на шейна.
Преди това почитателите на „ Сам у дома " получиха шанса да отседнат в къщата през 2021 година, когато Airbnb разгласи парцела за извънреден престой единствено за една нощувка, написа Vesti.
Подобни парцели, които са били показани във филми или по малкия екран, също са достигнали впечатляващи цени, когато са оповестени за продажба.
През февруари тази година домът на музикалната легенда Фреди Меркюри в западен Лондон беше разгласен за продажба за предложения над £30 милиона. Докато къщата от обичания филм на ужасите " Хелоуин " излезе на пазара за 1,8 млн. $ през 2021 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР