Къщата има 6 спални, три бани, гараж и голям двор. Агенция

...
Къщата има 6 спални, три бани, гараж и голям двор. Агенция
Коментари Харесай

Вижте палата на Начо, който уби Ферарио Спасов, продават го за 360 хил.евро

Къщата има 6 спални, три бани, гараж и огромен двор. Агенция за недвижими парцели търси покупател на палата от близо 500 кв.м, който населява Начо Пантелеев в Лясковец. Родата на 24-годишния обвинен за злополуката и гибелта на Ферарио Спасов желае 360 000 евро за първокласната 3-етажна къща с 6 спални, три бани, гаражи, огромен двор, котелни и складови пространства, работилници.

От уеб страницата на организацията излиза наяве, че обявата за парцела е обновена преди 6 дни. Снимки демонстрират разхитителен разкош от вътрешни стълбища с ковано желязо, голяма всекидневна, дори домашно джакузи, написа 24 часа.

„ Къщата е приключена през 2004г., като при строителството са употребявани най-голям клас материали – сложена външна и вътрешна изолираност, облепена е с естетствен камък, сложена PVC дограма, парапети от ковано желязо, вносен гранитогрес, теракота и санитария, както и джакузи в едната баня. Отоплението е решено посредством казан на газ с радиатори и подово отопление във всички стаи “, се показва в обявата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР