Кашгар, който се намира в северозападната част на Синдзян-уйгурския автономен

...
Кашгар, който се намира в северозападната част на Синдзян-уйгурския автономен
Коментари Харесай

Пилотната зона за свободна търговия в Кашгар ще поддържа висококачественото отваряне на Китай към света

Кашгар, който се намира в северозападната част на Синдзян-уйгурския самостоятелен регион на Китай, ще работи да улесни по-нататъшното отваряне на страната към Азия и Европа посредством новосъздадена зона за свободна търговия.

Благодарение на характерното си географско местонахождение Кашгар служи като съществена връзка сред Китай и средноазиатските страни Пакистан, Таджикистан, Киргизстан и Афганистан. Той също по този начин работи като врата към Русия и европейските пазари. Общата комерсиална стойност на региона регистрира повишаване с 89,7 % на годишна база за първите 9 месеца на годината, достигайки 61,04 милиарда юана (8,42 милиарда долара).

Пилотната зона за свободна търговия в Кашгар беше публично открита на 1 ноември. Тя обгръща 179,66 квадратни километра и ще концентрира развиването си в браншове като търговия и логистика, електроника, нови материали и автомобилни елементи, модифицирани селскостопански артикули, текстил и дрехи и съединени електронни артикули.

„ Усилията за промени и нововъведения ще бъдат засилени, с цел да може Кашгар да се откри като зона за свободна търговия с висок стандарт, високо качество и удобна бизнес среда “, съобщи партийният секретар на региона Ние Джуан. 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР