Касета от 1970 г., в която пее нечувана дотогава своя

...
Касета от 1970 г., в която пее нечувана дотогава своя
Коментари Харесай

Продадоха уникален запис на Джон Ленън за 50 000 евро

Касета от 1970 година, в която пее нечувана до тогава своя ария, наречена „ Радио Мир “ и показва отчаяние от имиджа си на „ Бийтълс “ пред група датски възпитаници се продаде за близо 50 000 евро на търг в Копенхаген. 33-минутната лента е записана на 5 януари 1970 година, до момента в който някогашният Бийтълс прекарва зимата в западна Дания със брачната половинка си Йоко Оно, предава БГНЕС.

Купувачът, който остава незнаен, направи оферта по телефона и стана притежател на лентата за 49 760 евро, както и на съпътстващи Polaroid фотоси на учениците с Ленън и копие от учебен вестник. Въпреки че Ленън и Оно прекараха първата си седмица през зимата на 1969 година в Дания тайно, пресата разбра и артистът провежда конференция, която съответства с първия ден от образователния период.
 Синът на Джон Ленън ще води радиошоу за 80 години от рождението му Синът на Джон Ленън ще води радиошоу за 80 години от рождението му
Шон Оно Ленън интервюира Пол Маккартни за връзките с татко му Джон Ленън за двучасово шоу, отдадено на 80-ата годишнина от рождениет...

Обозначен с името " Skyrum Bjerge " - кварталът, където е изработен, записът е с доста положително качество. Купувачът няма да има право да употребява лентата с комерсиални цели.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР