Късен събмишън след армбар донесе седмия успех с такъв прийом

...
Късен събмишън след армбар донесе седмия успех с такъв прийом
Коментари Харесай

Армбар в края на втори рунд осигури успех на Дариуш на UFC Fight Night 146

Късен събмишън след армбар донесе седмия триумф с подобен способ на Бенийл Дариуш (вече 16-4-1) над Дрю Добър (вече 20-9, 1 анулиран резултат) в прелестен за гледане втори конфликт от галавечерта UFC Fight Night 146. Дариуш по този метод се запъти към горните места на ранглистата в лека категория и се сложи в позиция за по-сериозни тествания в идващите месеци.

Двамата започнаха с хубави замени на лоукикове, пренесени и в такива с юмруци, преди Дариуш да се залепи за съперника до оградата. Клинчът не продължи дълго, като Дариуш не можа да реализира тейкдаун, а напълно скоро той бе този, който трябваше да се пази наоколо до оградата. Той таман бе разтърсен от положително ляво кроше на Добър и незабавно потърси клинча, с цел да се защищити от повече неприятности. Добър, който е първенец по муай тай, пласира нова отлична композиция от ляво и дясно кроше, а след това още веднъж се защищити вещо от тейкдаун. Дариуш завърши рунда, притиснал съперника си до оградата, само че Добър вкара множеството удари в клинча.

Страхотен десен кик в тялото на Добър повали противника на земята при започване на втория рунд, а Дариуш още веднъж се избави от още получени удари с клинч. Той този път съумя да реализира тейкдаун и да вкара няколко леви лакти върху поваления войник. Даришу след това постепенно и методично мина в цялостен гард и вкара още няколко леви юмрука в тялото, само че не можа да завърти съперника си и да прихване гърба му. Все отново, последва още граунд енд паунд от Дариуш, само че Добър се изправи при 1:11 минути оставащи от рунда, откакто съвсем от самото начало бе на гърба си. Именно по този начин той прекара и последните секунди от частта, само че се опази от опитите за армбар, а също по този начин не можа да реализира гилотина. Едва осем секунди преди края изненадващо Дариуш си обезпечи късната победа с армбар след бързо прекосяване към него от опит за кимура, показвайки за какво има към този момент 7 триумфа със събмишън и е черен колан по джу джицу.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР