Късане на ризи, без политически акт - това видяхме от

...
Късане на ризи, без политически акт - това видяхме от
Коментари Харесай

Хекимян: Общинският съветник, причинил катастрофа в нетрезво състояние, все още е част от групата на ППДБСС

Късане на ризи, без политически акт - това видяхме от Терзиев и групата на ППДБСС след скандалния случай, в който общински консултант от тяхната група аргументи злополука в нетрезво положение, избяга от местопроизшествието и отхвърли да даде проба за алкохол и опиати.

Това написа в своя позиция във Facebook ръководителят на групата на общинските съветници на ГЕРБ-СДС в Столичен общински съвет Антон Хекимян.

„ Десет дни откакто „ смяната " и „ спасителите " на София късаха ризи, писаха гръмки постове и се разграничаваха от техния човек в съвета - не последва никакво политическо деяние. Вече съм привикнал да виждам по какъв начин думи и дейности при ППДБСС се разминават, само че отхвърлям да приема, че апели за морал остават единствено във Facebook мнения. ", разяснява Хекимян и напомня позициите им в деня на скандалния случай:

Васил Терзиев:

„ Поведението на Благовест Георгиев, общински консултант от групата на ПП-ДБ-СС, е неприемливо и несъвместимо с нашите полезности и правила, и в цялостно несъгласие с поетия от нас ангажимент за сигурност и сигурност в нашия град.
Отговорното държание изисква едно - оставка. "

Борис Бонев:

„ Позицията на Спаси София е безапелационна - Благовест Георгиев, общински консултант излъчен от квотата на Продължаваме промяната, би трябвало неотложно да подаде оставка и да напусне СОС, след което да понесе всички законови последици за безусловно неприемливото и рисково държание да кара, откакто е използвал алкохол. "

Групата на ППДБСС:

„ Поведението на общинския консултант Благовест Георгиев е недопустимо за всеки човек и безусловно неприемливо за социална персона на обществена служба. Тази нощ той е управлявал лек автомобил след приложимост на алкохол и е предизвикал лека злополука - за благополучие без потърпевши жители. "

Общинският консултант от ГЕРБ Антон Хекимян показа, че както след безплодните им апели и изпразнени от наличие клишета в политическите позиции, не видяхме същинското разграничаване от общинския им консултант, което се показва в изрично деяние - изключване от политическата им група.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР