Кърваво зрелище на Благой Иванов - Аугусто Сакай. Такива са

...
Кърваво зрелище на Благой Иванов - Аугусто Сакай. Такива са
Коментари Харесай

Очакват кърваво зрелище от мача на Багата със Сакай

Кърваво представление на Благой Иванов - Аугусто Сакай. Такива са упованията на всички експерти и анализатори оттатък океана. Багата ще се изправи. Багата ще се изправи против бразилеца на разсъмване в неделя наше време в Лас Вегас. Сблъсъкът им е предпоследен от програмата на UFC, като това ще бъде първата проведена среща в Града на прегрешението след началото на пандемията. Шоуто още веднъж ще остане без аудитория.

Специалистите дават преимущество на българина по отношение на борбата от далечна отдалеченост и на земята. Очакванията са Багата да се опита да държи съперника си на разстояние, като в това време употребява преимуществото, което има в битката. От другата страна бразилецът е прочут с доста тежките удари в близко разстояние и желанието да стои надалеч от опитите за захвати.

Не инцидентно и букмейкърите не могат да плануват кой от двамата има по-големи преимущества. Компаниите показват безспорен паритет сред тях, като коефициентите варират сред 1.90 и 1.85 в едната или другата посока. Багата получава превес по повод възможна победа по точки или посредством отричане, където ставката е 3.20, до момента в който за Сакай коефициентът е еднакъв за триумф с нокаут или механически нокаут.

Вероятността да се стигне до изиграване и на трите рунда в дуела обаче е дребна. Причината е в изненадващото решение на уредниците и шефа на UFC Дейна Уайт да смалят осмоъгълника. Клетката ще е по-тясна, което предвещава доста повече удари и по-малко тичане. Това чака и реферът Джон Маккарти.

“Екипът на UFC добре знае, че там можеше да се разположи 9-метрова клетка. Но избра 7-метрова, тъй като е причина за повече екшън. Бойците харесват 9-метровата поради множеството пространство. 7-метровата е от дните на WEC и Джо Силва харесва това. Просто въпрос на желания е”, разяснява той.

“Тема Спорт”

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР