Кърваво нападение се е разиграло във Вършец с участието на

...
Кърваво нападение се е разиграло във Вършец с участието на
Коментари Харесай

Кърваво нападение във Вършец! Жандармерист атакува с нож опонент в дискотека

Кърваво нахлуване се е разиграло във Вършец с присъединяване на чиновник на Министерство на вътрешните работи, научи организация BulNews.
Екшънът е станал на 23 ноември по време на частно празненство в заведение в курортния град. Тогава служителят на вътрешното министерство, който е жандармерист, е влезнал в препирня с различен клиент на дискотеката. По неразбираеми все още аргументи е извадил нож, с който е нападнал съперника си. Пострадалият е получил междинна телесна щета.
От регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи потвърдиха за случая, само че сигнал за нападението не е постъпвал на тел.112, не е подавана и тъжба в районното ръководство на полицията във Вършец. Два дни след разпрата обаче, е получен сигнал, а в ръководството в курортния град е формиран заявителски материал. Предстои казусът да бъде докладван в районната прокуратура на Берковица.
По данни на полицията в Монтана жандармеристът е нанесъл порезна рана на своя конкурент, само че събитията занапред ще се обясняват.

* Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР