Кървавата катастрофа на пътя за парк Рила, отнела живота на

...
Кървавата катастрофа на пътя за парк Рила, отнела живота на
Коментари Харесай

Дупница потъна в скръб след кървавата катастрофа край парк "Рила"! Загиналият младеж бил...

Кървавата злополука на пътя за парк „ Рила ”, лишила живота на 22-годишен юноша, хвърли в потрес и смут дупничани. Сблъскали са се черна " Хонда " и такси, като в резултат на удара водачът на хондата издъхва.

Позовавайки се на свои източници, „ Вяра” оповестява, че жертвата в ужасяващия случай е Йордан Боянов, компютърен експерт.



„ Момчето беше доста положително, ученик на ЮЗУ „ Неофит Рилски”. Прекрасен човек, Бог да го елементарни. Най-искрени съболезнования на фамилията, тъпо за младия живот. Потресени сме и не можем да повярваме”, описаха осведомени.



Името на водача на хондата, който почина в злополуката, бе оповестено от групата Honda Brothers, където десетки изрекоха съболезнования.
 Говорителят на полицията Катя Табачка изясни, че в границите на досъдебното произвеждане ще се обясни тъкмо по какъв начин е станала злополуката и чия е виновността за последвалия удар. Табачка изясни, че таксито се е движило в посока село Бистрица, а хондата – от парка към град Дупница. „ Клиенти на таксито са били жена и две деца. Жената е със счупена ръка. Децата са прегледани в болница и са изписани”.  Шофьорът на таксито е бил с гръдна контузия по първична информация, само че е останал да дава показания на мястото на случая. Според осведомени, водачът на таксито е с доста огромен опит зад кормилото. Първи на място са пристигнали полицейски екипи, които са оказали помощ на пасажерите в таксито, на място незабавно е дошъл и екип на пожарната. По неофициална информация, в резултат на ПТП-то е имало и гръм, най-вероятно от газова или метанова бутилка.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата продължава Районното ръководство в Дупница.

Дупничани останаха в потрес от черната неделя. Масово разясниха станалата злополука и не стопираха през целия ден да изричат съболезнования. „ Хондата беше смачкана до неразбираемост, водачът на смачканата кола е умрял, огромна покруса, имаше и пожар, виещите сирени ни изправиха косите. Смачканата кола е неузнаваема, изгоряла… Таксито беше спряло настрани”, разясниха един през различен очевидци.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР