Кървава касапница е настанала в Слънчев бряг преди дни, има

...
Кървава касапница е настанала в Слънчев бряг преди дни, има
Коментари Харесай

Мъж от карловско село загина след пиянска касапница в Слънчев бряг

Кървава кланица е настанала в Слънчев бряг преди дни, има и умрял човек, съобщава 
Прочетете още
От полицията потвърдиха за случая, станал след разгулен запой на 25 март.

Около 01,30 ч. трима мъже, водещи бездомнически метод на живот, се черпели в помещение на помпена станция дружно с група роми. В един миг обаче избухнал скандал и единият мъж, оглупял от алкохола, сграбчил коса и почнал да мушка наред. Ранил в крайници и ръката 32-годишен мъж  - Благой Костов. Втори мъж обаче бил уцелен в главата и лицето. Той  е бил откаран целият в кръв в УМБАЛ Бургас. След ден и половина обаче се самоизписал от болничното заведение - напуснал и тръгнал към родното си село Войнягово, Карловско. Там на 29 март умрял,най-вероятно в резултат на раните си.

Слез незабавни издирвателни дейности полицията в Несебър е задържала причинителя - мъж на 23 година с малко име Красимир, който е престъпно проявен.

Говорителят на полицията в Бургас Цветелина Рандева съобщи, че в  РУ Несебър е формирано досъдебно произвеждане по чл.115 от НК  за опит за съзнателно умъртвяване на потърпевшия Благой Костов. Полицията в Бургас няма данни за умрелия по-късно мъж.

Извършен е оглед на местопроизшествието в помпената станция, която се намирана към километър от бензиностанция " Лукойл " и основния път за Варна. Работата по изясняване на случая продължава, споделиха от ОД Министерство на вътрешните работи Бургас.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР