КЪРВАВ АТЕНТАТ В БАРСЕЛОНА С МНОЖЕСТВО ЖЕРТВИ И РАНЕНИ Кървава

...
КЪРВАВ АТЕНТАТ В БАРСЕЛОНА С МНОЖЕСТВО ЖЕРТВИ И РАНЕНИ Кървава
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 17 август

КЪРВАВ АТЕНТАТ В БАРСЕЛОНА С МНОЖЕСТВО ЖЕРТВИ И РАНЕНИ
Кървава офанзива в Барселона взе жертви, а десетки са ранени откакто камион се вряза в навалица пешеходци на натоварената улица „ Ла Рамбла “. Към този миг от Външно министерство оповестяват, че няма информация за потърпевши българи.
Всички потробности по тематиката ще откриете на уеб страницата.

БОРИСОВ ЛИЧНО съдебна експертиза ИЗВИНИ НА МЪЖА, РАЗПИТВАН В ГДБОП

Премиерът Бойко Борисов се извини на мъжа, който беше привикан на разпит в ГДБОП поради обява във Фейсбук, сметната за опасност. Васил Коцев разяснява, че извинението не го е умилостивило и е споделил на премиера, че продължава да не го харесва.

БОРИСОВ ОПРАВДА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ: ТАКЪВ Е ЗАКОНЪТ

Премиерът оправда дейностите на водача на НФСБ Валери Симеонов, свързани с нощните инспекции на заведения по Черноморието, които провокираха публично неодобрение. " Той си работи в границите на пълномощията и в границите на това, което написа в закона ", разяснява Борисов.

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ЗА ШУМА - ИМА РЕЦИДИВИСТИ И НЕДОСЕГАЕМИ ЗАВЕДЕНИЯ

Самият Симеонов изясни за какво се постанова той да въдворява ред в заведенията по морските ни курорти, макар че за това има виновни институции. Според него това се случва, тъй като до момента въпросните институции нямали поддръжка от страната против " тези мутрагени ".

ШЕСТ ЧУЖДИ И БЪЛГАРСКИ КОМПАНИИ ИСКАТ ДА ИЗГРАДЯТ ТОЛ-СИСТЕМАТА

Шест компании и обединявания желаят да построяват тол-системата в България, като две от тях се явяват независимо, а останалите са в обединявания. Офертите бяха отворени, откакто преди седмица Комисията за защита на конкуренцията отхвърли последните тъжби по търга.

БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОХРАНЯВА ГРАНИЦАТА СИ С ТУРЦИЯ С АРМИЯ, ОБЯВИ КАРАКАЧАНОВ

България ще употребява в бъдеще армията при защитата на границата си с Турция. Това съобщи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов в изявление за немски ежедневник “Ди Велт “. " Границата сред двете страни ще бъде разграничена на пет зони, като всяка от тях ще се охранява от въоръжени военнослужещи. Сред тях ще има и специфични елементи “, декларира Каракачанов.

ЗАРАДИ ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА РАБОТЕЩИТЕ ДНЕС БЪЛГАРИ МОГАТ ДА ОСТАНАТ БЕЗ ПЕНСИИ?

Работещите сега българи на възраст сред 40 и 44 година е допустимо да останат без пенсии поради демографската рецесия у нас, защото няма да има задоволително работещи млади, които да устоят системата.
КРЕМЪЛ ПРОВОКИРА: Европейски Съюз НЯМА ДА НАЛОЖИ КОНТРАСАНКЦИИ НА НОВИТЕ САНКЦИИ НА Съединени американски щати СРЕЩУ РУСИЯ

Европейският съюз няма да наложи наказания на Съединени американски щати поради дефинитивно признатия при започване на август пакет от законодателни ограничения със наказания против Русия, Иран и Северна Корея. Това съобщи непрекъснатият представител на Русия в Европейски Съюз Владимир Чижов.

GUARDIAN: ВЕЛИКОБРИТАНИЯ НЯМА ДА ВЪВЕЖДА ВИЗИ СЛЕД BREXIT

Гражданите на Европейския съюз ще могат да посещават Обединеното кралство след Brexit без визи. Това написа английският " Guardian ", базирайки се на свои източници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР