Картите Таро на индианците в Америка ще ви разкрият какви

...
Картите Таро на индианците в Америка ще ви разкрият какви
Коментари Харесай

Картите Таро на индианците ще разкрият бъдещето ви

Картите Таро на индианците в Америка ще ви разкрият какви промени би трябвало да очаквате през 2019 година.

Днес ви каним да използвате античната мощ на Таро картите на индианците в Америка, с цел да научите бъдещето си. Тези карти работят доста мощно. Те носят мъдрост и предсказване за всички.

На тези древни карти в действителност може да се разчита. Ако сте в объркваща обстановка, в случай че смятате, че нещо не е наред, просто изберете вашата карта. Ако напоследък сте се притеснявали за бъдещето си, се доверете на интуицията си и изберете карта. Ако сте подготвени да чуете в действителност умен съвет за душата си, тогава по-скоро изберете карта. Тези препоръки въздействат напряко на душата, незабавно ще се почувствате по-добре!

Първа карта “Отшелник ”

Това е картата на самотника. Имате задоволително сили, с цел да решите объркваща обстановка сами. Всичко, от което се нуждаете в този момент, е да се отдалечите от другите, от техните отзиви и съвети и да се вслушате в личния си глас. Нека вашите фантазии и стремежи ви водят. Вие сте на прав път. Тази година ще бъде съдбоносна и зависи единствено от вас дали ще употребявате всичките си благоприятни условия.

Втора карта “Върховна жрица ”

Тази карта означава облага, нарастване, премия. Бъдете сигурни, че те идват към вас. Ще привлечете това, от което имате потребност. Забравете за отрицателните мисли и откривайте дребните наслади всеки ден и ще видите по какъв начин те ще се трансфорат в големи наслади. Очаква ви доста благополучие през 2019 година.

Вижте още: Тест: Узнайте вашия личен жанр, като изберете колие

Трета карта “Императрица ”

Най-мощната карта от трите карти Таро на индианците. Това е вашата душа с невиждана мощ. Дори в случай че на пръв взор не можете да го кажете. Вие сте родени за велики каузи. Тази година правете това, което би трябвало да вършиме, до момента в който слушате интуицията си. Великите каузи са елементарни и елементарни неща. Освободете силите и потенциала си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР