Картината при обърналия се автобус е ужасяващ. Десетки ранени лежат

...
Картината при обърналия се автобус е ужасяващ. Десетки ранени лежат
Коментари Харесай

Пълен УЖАС: Десетки ранени лежат по земята! Пострадал с фрактура: Кола удари автобуса! Афектирани мъже се нахвърлиха на…

Картината при обърналия се рейс е отблъскващ. Десетки ранени лежат по земята, а на тях се оказва първа помощ от пристигналите на място екипи на Спешна помощ.

Докторите оказват помощ на всеки, а множеството са с фрактури на ръцете и краката. Най-тежко потърпевшите ще бъдат отведени до болница Света Анна, където медицинските екипи са в подготвеност да оказват помощ.



В живо включване по БТВ, кореспондент се опита да отиде наоколо да рейса, с цел да покаже какво е ситуацията, а в този момент върху него се нахвърлиха двама мъже, по всяка възможност единият може и да е бил водачът, поради обстоятелството, че беше облечен с бяла риза и вратовръзка, каквито униформи имат някои автобусни компании.

Другият мъж, който прикани да не се вършат сензации и сподели на оператора да „ гаси “ камерата, беше много наедрял и заплаши репортера и му забрани да го пипа.

Наистина ужасяващ случай, за който пасажер от рейса изясни, че кола се е блъснала странично в транспортното средство, водачът е изгубил надзор и се е обърнал в канавката.

Задръстванията са ужасяващи от към 40 км преди случая в посока София.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР