Картината не е черно-бяла и истината е, че ние се

...
Картината не е черно-бяла и истината е, че ние се
Коментари Харесай

PR експертът Диана Дамянова: Дошъл е моментът да се сключи една истинска коалиция

Картината не е черно-бяла и истината е, че ние се движим не по учебник. Правим коалиция, която назоваваме некоалиция, скриваме от гласоподавателя си - и трите партии го вършат - действителното състояние и се опитваме да изглеждаме все едно единствено едните ръководят, а другите единствено поддържат. Нещо, което е видно, че не е правилно. Това сподели в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " по БНТ PR специалистът Диана Дамянова.

" Това нанася щета и на двете. Първо нанася щета на ПП-ДБ, които явно са " изнасилени " понякога да извършат или да не правят неща. От друга страна, това стартира да дискредитира и ГЕРБ, тъй като те някак си все по-явно влизат в ръководството. Затова е пристигнал моментът да се подписа една същинска коалиция. "

По думите ѝ, става въпрос за едно политическо държавно управление, в което всичко е написано и тогава свадите ще се вземат решение по съглашение и няма да са толкоз обществени.

" Те изживяват един детско-юношески интервал на своята не-коалиция и напълно скоро би трябвало да стигнат до същинското решение. Коалиционните държавни управления по принцип са хубави, тъй като допускат съвместен надзор и когато има подобен надзор сред относително противоречащи си партии, това води до по-добро бъдеще на страната. "

По отношение на конституционната промяна, Дамянова сподели, че тя ще завърши до Коледа и евентуално през март ще стартира ремонт на направените промени, тъй като има доста промени, които ще бъдат признати небрежно:

" Затова, това държавно управление и този парламент ще имат още доста работа, тъй като напролет ще видят недъзите на някои от поправките. "

Според Дамянова, в ПП-ДБ обичат да споделят " хоп преди да са скочили " и не би трябвало да правиш известия за оставки, които няма да получиш. Това не основава чувство за непоклатимост и доверие.

" В новия сюжет, новият Пеевски споделя единствено неща, които ще се случат и които ще бъдат направени. Това основава един ореол към него. В момента той е човек, който съумява да комуникира по метод, който основава усещането, че той взима решенията. "

По нейните думи, Пеевски е незаобиколим фактор и ще продължава да бъде подобен и в бъдеще.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР