Картината на кораба Вера Су“ е олицетворение на порочния и

...
Картината на кораба Вера Су“ е олицетворение на порочния и
Коментари Харесай

Радев: Случката с Вера Су е заради наследената липса на техника, норми и назначения на калинки от ГЕРБ

Картината на кораба „ Вера Су “ е въплъщение на порочния и прахоснически модел на ръководство досега, когато управляваше Борисов. Спрямо тази обстановка служебното държавно управление направи това, което прави въобще – да се опита по някакъв метод да постави нещата в ред, с цел да проработи страната. Това съобщи през днешния ден в отговор на журналистически въпроси президентът Румен Радев.

Попитан за заседналия край Камен бряг транспортен съд, президентът уточни, че служебният кабинет е работил в обстановка на липса на техническа, нормативна, организационна подготвеност от страна на страната за избавяне по море. „ Всички тези органи, изграждани с годините от предходните ръководещи, с хора, назначени от тях, не бяха нито готови, нито проведени, нито имаше техника “, съобщи Румен Радев и добави, че служебното държавно управление е овладяло тази рецесия, все пак и макар съпротивлението на корабособственика.

Държавният глава приветства и напъните на кабинета и министъра на опазването на здравето за справяне с разпространяването на ковид, макар „ нерадостното завещание и разрушената система на опазване на здравето “

В отговор на въпрос за издигнатия от Движение за права и свободи кандидат-президент президентът уточни, че с този ход господин Карадайъ е отправил „ обръщение към своите гласоподаватели, към членовете на своята партия и в опит оптимално да ги активизира “. „ Мисля, че акцията ще бъде естествена, в случай че избегнем войната с компроматите “, съобщи Румен Радев преди присъединяване си в Годишната среща на бизнеса с държавното управление.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР