Картината говори сама за себе си: какво, за бога, е

...
Картината говори сама за себе си: какво, за бога, е
Коментари Харесай

Този двуглав вагон Chrysler от 1953 г. беше твърде бърз за собственото си добро

Картината приказва сама за себе си: какво, за бога, е това? Сякаш някой е направил CatDog от няколко седана от 1950 година и по-късно го е разпънал за смях. Такава странна измислица може да има също толкоз чудноват генезис и „ Синята гъска “, както е известна, в действителност има. Освен това има мистериозна орис, само че едно нещо е несъмнено: просто беше малко прекомерно бързо.

Blue Goose е издигната в Пластър Сити, Калифорния покрай средата на южната граница от компания, наречена U.S. Гипс. Заглавието му е ясно; добива и обработва гипс, материалът, от който се прави гипсокартонът. Както бихте очаквали от широкомащабна кариерна и индустриална активност, тя имаше своя лична железопътна линия и това беше небето, на което Blue Goose трябваше да лети.

Тяснолинейката (с по-близки релси дружно от обикновено) свърза завода за преправка на гипс на USG в Plaster City с кариера във Fish Mountains на към 25 благи. Това идва посредством коментар за Just A Car Guy от Стив Богдан, някогашен организатор на тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР