Карта таро за 30.04.2021 - Осем чаши. Любов Осемте чаши

...
Карта таро за 30.04.2021 - Осем чаши. Любов Осемте чаши
Коментари Харесай

Карта Таро за деня - 30 април

Карта таро за 30.04.2021 - Осем чаши.
Любов
Осемте чаши значат положителни вести за някой, който преди малко се е разделил с половинката си. Това значи време за излекуване и време, в което да вземете всички разрушени части от сърцето си. Насладете се на свободата си  и не се обвинявайте!
В противоположна позиция, " Осемте чаши " значат, че връзката ви има проблеми, само че не сте сигурни по какъв начин да постъпите. Днес може би просто не ви е ден, а страховете ви са безпочвени. Успокойте се и не правете прибързани решения.
Професионални действия и финанси
Чашките принадлежат към духовната сфера,но имат отношение и към работа и финанси.Така че, несъмнено, ласото демонстрира, че на този стадий, с цел да подобрите своите каузи, е належащо да се положат известни старания. Днес обаче несъмнено не сте задоволени на работното си място и от работата си като цяло. Умората си споделя думата - прочувствено сте изтощени и това е обикновено за края на работната седмица. Не се отчайвайте - всичко ще се подреди след заслужената отмора.Не би трябвало да забравяте за духовната сфера. Ако човек успее да възстановява моралното си положение, всичките му каузи ще се подобрят доста. 
Съвет за деня
Слънчевото затъмнение, което е изобразено на картата, символизира, че нови проекти, фантазии и цели ще дойдат в живота ви! Поставете си нови цели, открийте пред себе си нови хоризонти без да се страхувате - пътуването към достигането им  ще бъде удобен и потребен  за вас! Днес каквато и смяна да предприемете ще ви донесе задоволство! За тези от вас, които ще подхващат пътешестване - това ще ви достави наслаждение и приятни срещи, не отлагайте пътуването!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР