Карта Митко ИвановГоляма част от варненци са на тръни като

...
Карта Митко ИвановГоляма част от варненци са на тръни като
Коментари Харесай

Карта показва бъдещите ремонти във Варна за 2021 г.

Карта Митко Иванов

Голяма част от варненци са на тръни като чуят за иден ремонт. Поради недомислени решения и некачествено осъществявания парите от Европейски Съюз, които се изливат към града ни и би трябвало да бъдат изхарчени бързо, не всеки път способстват за по-добрия метод на живот, а постоянно и го объркват.

Карта на оповестените от Община Варна ремонти през 2021 година направи живеещият от години в морската столица Митко Иванов, съобщи

Идеята му е да покаже на жителите на морската столица по какъв метод ще харчат пари им, споделя той.

" Надявам се по този метод повече хората да се срещнат с обещанията на Общината и в случай че не ги изпълнят, ще се замислят малко ", споделя още той.

Според него при идните поправки не ползват някои наредби (№ РД-02-20-2 и № РД-02-20-10), които биха могли да покачат пътната сигурност и комфорта на предвижване пешком или с велосипед.

Иванов регистрира това като пропуск на опцията за развиване на града.

През 2018 година Митко Иванов сътвори карта, която показваше най-рисковите места за произшествия в града, базирайки се на бюлетините на ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна.

Той поддържа блога bgurban.com, в който превежда и разгласява публикации, които са свързани с градската среда. Той управлява и групата " Стоп варварин! - Варна ". Занимава се доброволни начинания в града, измежду тях акции по унищожаване на графити и нелегално сложени афиши и голям брой поправки.



 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР