Карол, която сега е 80-годишна, го съди за клевета, като

...
Карол, която сега е 80-годишна, го съди за клевета, като
Коментари Харесай

Писателка съди Тръмп, че отрича да я е изнасилил, той напусна съдебната зала

Карол, която в този момент е 80-годишна, го съди за клюка, като искът ѝ е за най-малко 10 милиона $ за това, че Тръмп отрекъл през юни 2019 година, когато е бил президент, че я е изнасилил в средата на 90-те години на предишния век в пробна на повсеместен магазин от веригата " Бергдорф Гудмън " в Манхатън.

Седемдесет и седем годишният Тръмп упрекна Карол, че е измислила инцидентната среща, с цел да усили продажбите на записките си.

Но друго правосъдно жури през май предходната година осъди Тръмп да заплати на Карол 5 милиона $ за сходно отказване през октомври 2022 година, като откри, че той я е оклеветил и е упражнил полово принуждение, прибавя Българска телеграфна агенция.

Тъй като тази присъда е обвързваща за настоящия развой, правосъдното жури в състав от седем мъже и две дами би трябвало да реши единствено какъв брой дължи Тръмп на Карол за накърняване на нейната известност и дали да наложи и примерна санкция, с цел да не разреши на Тръмп да я оклевети още веднъж.

Адвокат на Тръмп ще произнесе заключителна защита по-късно. Тръмп участва на по-голямата част от правосъдния развой, който продължава към този момент пети ден.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР