Къро сигурно си е имал достатъчно грехове и поводи да

...
Къро сигурно си е имал достатъчно грехове и поводи да
Коментари Харесай

Венцислав Стефанов: Къро ходеше с 30 души охрана, живееше с мисли от 90-те

" Къро несъмнено си е имал задоволително грехове и мотиви да се случи това нещо. 100%, тъй като с цел да отидат в една страна на хиляди километри от тук, да те намерят и по този метод да се извърши убийството... Аз съм приказвал с хора, които са живели там, и споделят: " Това е невероятно, в случай че не са техни вътрешни хора, които да са създали това нещо ".
Прочетете още
Това описа за убития преди месеци в Кейптаун Красимир Каменов - Къро, президентът на футболния " Славия " Венцислав Стефанов.

" С 20-30 души защита ходеше. Купи къща до резиденцията на премиера на България. Те седят трима души пред резиденцията, а пред неговата - 30 ", сподели Стефанов в ефира на Българска национална телевизия.

От българските политици най-вече почитам Ахмед Доган, призна Стефанов.

" Нямам никакъв политически опит, а и не желая, тъй като политиката разделя приятелите. Трудно някой състезател или човек, потвърдил своите качества в предишното, ще откри място в настоящия политически живот, тъй като множеството от достойните хора се отдръпнаха, не желаят да бъдат очевидци на такива пазарлъци и сделки " - разяснява Стефанов и прикани управляващите да се преценяват с потребностите на хората, а не със личните си

Той засегна и тематиката за помощта на Алексей Петров при съставянето на кабинета " Денков " и се пошегува дали е оказал помощ с каратето. Според него той единствено е гонил личните си ползи там, а ролята му е била преекспонирана.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов " държи на пай мотив " Кирил Петков и Христо Иванов, счита Стефанов. Той самият, с цел да бъде определен още веднъж за министър председател, ще би трябвало да си " посипе главата с пепел ", само че било допустимо.

Като " същински военачалник " и " мъж " той дефинира президента Румен Радев. Не поддържа концепциите за разглобяване на Паметника на руската войска и промяната на националния празник 3 март.

" Да е жив и здрав. Момчето събра сили и се върна, може би тъй като разчитайки на правосъдната система, на основния прокурор... Сега ще забележим има ли смяна ", разяснява той завръщането у нас на предприемача Алексей Петров. Според него той знае по какъв начин може да се отбрани, къде са му слабите места и има гаранции за завръщането си. Нямало обаче заплаха за живота му у нас.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР