Карлос Охене взе участие в две контроли на Левски по

...
Карлос Охене взе участие в две контроли на Левски по
Коментари Харесай

Охене ще бъде твърд титуляр в Левски

Карлос Охене взе присъединяване в две контроли на Левски по време на лагера в турския курорт Белек.

Той бе на терена при успеха над украинския гранд Динамо (Киев) (1:0) и тежкото проваляне с 0:3 от чешкия Баник Острава. 30-годишният ганаец дойде на " Герена " за заместител на Андриан Краев. Българският национал отхвърли да подпише нов контракт с клуба и управлението го натири да тренира с втория тим.

Изглежда, че Охене, най-малко в първите публични мачове, ще бъде титуляр за " сините ". Треньорът Николай Костов твърдо залага на нова тактическа сграда и сега отборът е ситуиран в 4-4-2. Карлос ще си партнира с Асен Митков в средата на терена и ще се грижи за свръзката сред отбраната и нападението.

Наставникът на " сините " може да употребява в тази зона Асен Чандъров и Илиян Стефанов, като наподобява, че за момента двамата българи ще стартират втория полусезон на аварийна пейка. 

Николай Костов ще се довери на опита на Охене по родните терени и ентусиазма на 18-годишния Асен Митков. Минусът на ганаеца при заместването на Краев е, че не разполага с високия растеж на българина. Явно е, че 30-годишният състезател ще би трябвало да компенсира това с огромна експанзия, написа " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР