Карлос Насар не е карал под въздействието на наркотици или

...
Карлос Насар не е карал под въздействието на наркотици или
Коментари Харесай

Насар: Не съм бил арестуван за шофиране под въздействие на наркотици, дори нямам книжка

Карлос Насар не е карал под въздействието на опиати или алкохол. Преди 2 дни излезе информация, че международният първенец по повдигане на тежести в категория 81 кг е бил арестуван в нощта на 27 юли да кара без брошура и с позитивен полеви тест за опиати. Според изявленията щангистът е спрян наложително от екип на " Пътна полиция " на пътя Каменар - Поморие. Твърди се, че в колата му е открито и топче марихуана, че е отказал е да даде кръв и урина за тест, а по случая е формирано бързо произвеждане в Районния съд в Поморие.
Прочетете още

Пред Нова ТВ Карлос Насар отхвърли всички тези изказвания. Заяви изрично, че рядко консумирал алкохол, а опиати - в никакъв случай.

“Моят метод на живот е на състезател, на професионалист”, сподели Насар.

По думите му в нощта на 27 юли е бил на отмора в курорта “Свети Влас”. “Не съм ходил в никакъв случай в Поморие. На 22-ри се прибирах от “Свети Влас”. Бях там на квартира. Имам документ, че на 22 юли ми е изминал срокът и съм напуснал квартирата”, описа Насар.

Той изясни, че към момента няма брошура, само че сега кара шофьорски курсове.

“Не съм кадърен да направя такова нещо и ми е ужасно некомфортно даже да разясня тази тематика. Срам ме е даже да си помисля, че бих направил такова нещо”, сподели още щангистът.

По думите му полицията в Бургас не го е търсила. А от Министерство на вътрешните работи удостоверяват, че има подобен случай с инспекция на пътя, само че не удостоверяват, че водачът е точно Насар.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР